09 July 2012

Kenangan Pertama....

Ini adalah kenangan pertama kali, Antara Puan Gedik dengan suaminya.... Inilah pertama kali, setelah sekian lame, SMS.... main email..... PM Facebook... Maka pada tanggal 29 Oktober 2010, adalah kenangan pertama kami berdua mendengar suara antara 1 same lain.... Romantik kan???? Kekekekeke.....


Sebenarnyer, pic ni diambil oleh apek jual kamera
Mase ni aku nak beli Canon 550D tu...
Memandangkan tetibe nampak harga OK kat PC fair, terus lar nak beli....
Akan tetapi, aku takut....
Untuk menanmbahkan keyakinan, maka aku cube call suamiku (Mase ni lum suami pun lagi... Tunang pun idak lagi.... Baru proses kenal hati budi...)

Mase memula dengar.... Owhhhh.... Macho gak sore dia....
Sebab aku ingat sore dia macam budak2.... Kekekeke...
Tapi sangkaan ku meleset lar, sebab suara dia smart....
 Dalam bising bingit kat PC Fair ni, terketar2 nak cakap dengan dia...
Almaklum lar, 1st time.....
Tapi gagahkan diri gak... Wat2 muke x malu....
Semua sebab nak beli kamera.... Kui3...

Inilah kisah kami....
Sebab tu kami namakan cinta kami sebagai 'Cinta antara Fotografi & Cekelat'
Selepas kisah kamera, kami jadi rapat sebab Cekelat House pula...
Kedua-dua perkara ini yang menyatukan kami....
Love you so much.....
Muaahhhh....



7 comments:

C'chanteque Manes said...

tahun 2000?? wah..12 tahun yg lalu...lamenye korg dh bkenalan...huhu

Imma Yusri said...

hahahaha... nape lar aku x pasan mendalah tu... kekeke...

C'chanteque Manes said...

hahaha..tu yg nmpk kepelikn tuh..rasenye thun 2000 tu..ko pn xamek port kamera dslr nih..kekeke~ tgh sakan bchenta di zaman sek lagi ahaha~

Imma Yusri said...

hahaha... 2000 lum lagi bercinta.... tahun depannyer baru kenal ngan mangkuk ayun tu... muahahaha....

C'chanteque Manes said...

oooo..hahaha...xpasal2 melencong hal lain dh..keke~

Mohd Rashidi said...

amboi2..tu la..kompius gak tahun 2000 tue..sy masih muda remaja lagi time tu..pn gedik pun comot2 lagi..kekeke..

from : Mr. Hubby ^^

Imma Yusri said...

@huda : hahaha... ko kan mmg suke lencong2... kui3...

@suamiku : dia ofcos2 mude belia... muke budak darjah 6 kot.. kekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin