30 January 2013

New Gadget (Ngeh3...)

Here my new gadget... Jeng... Jeng... Jeng...Dedulu saya berada Dilema Angka 1... Dan kini, di lema itu telah berakhir sebab saya dah ade yang only 1..... Hehehe.... Sekarang bukan lagi J1 or V1... Akan tetapi S100.... Iyeeee.... S100... Dan paling x boleh blah, akhirnya saya pilih CANON jugak, bukan Nikon.... Jangan mare yea Nikon Group sebab saya x pilih anda... Huahuahuaaaa......

Dan yang paling membuatkan aku tergila-gilakan kamera ini adalah casing dia.... Fuhhh hati ini memang suke bangat sama ini casing sejak pertama kali menatapnya di Fraser Hill dulu... Wahhh... Wahhh... Wahh....

Selain itu, matlamat aku nak compact DSLR 100% tercapai. Sebab kamera ni memang kecik dan compact... Tapi function dia 100% DSLR... Ade lar sesikit yang not user friendly macam DSLR.... Tapi, for me, memang istiharkan as the best kamera.... Meet all requirement.... Hehehehe....

 Dan kini, kamera yang mempunyai casing yang comel ini telah menjadi milik ku.... Muahahahaha....

p/s : Sila abaikan muke tembam dan double chin tu....

2 comments:

Unknown said...

hehehe...bila nk tayang gmbar bam2 aku time kenduri izyan...kekeke~

Imma Yusri said...

xyah lar tayang.... izyan dah kasi kan... kekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin