22 February 2010

A Moment wif Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Macam x cayer jer, dapat gak tengok Dr Sheikh Muszaphar Shukor secara life.... Wawawawa.... satu lagi pengalaman baru dalam hidup aku.... Last week jumpe dengan Ustaz Habiburrahim dan Ustaz Saiful, tapi hari ini ngan Dr Sheikh Muszaphar Shukor lak.... Bertuahnyer aku... hehehe....

Sebenarnya kehadiran dia kat UTP ni adalah untuk merasmikan IRC Carnival 1 Malaysia kat UTP ni.... Tq to IRC UTP sebab menganjurkan talk wif Dr Muszafar... Walaupun aku datang lambat.... [hehehe...] Tapi dapat gak dengar serba sedikit pengalaman dia kat angkasa lepas. Walaupun da biasa dengar dalam berita or paper, tapi bile dengar live rase lain sikit... hehehe....

Yang paling menarik perhatian aku adalah cara nak buang air kat angkasawan.... Lawak beb... Geli pun ade... Nak tau macam mane??? Maleh lar aku nak cite... 18sx....[kekeke...] Tapi nama pun angkasawan, kena lar adopt kehidupan kat sana... hehehe....

Anyway, kalau lah aku dah ade anak, nak jer aku bawak dia ke motivasi penuh ilmiah ni... Sesuai sangat untuk dak2 skolah and dak2 U pun ok gak... Sebab dak U ni belum tentu matangnyer lagi... hahaha... Jangan mare yer adik2... kekeke...

8 comments:

C'Chanteque Maness said...

wah..jelesnye..huhu~~
btuah la ko dpt jumpe dier..lenkali bgtau awl2..leh kem salam...hehehe...

juju_illyana said...

walla...macho...huhu

n0n0n said...

eleh...stakat nampak dn tgk dari jauh secara live biasa je.....xheran pon....len arr kalo bercakap dgn dia....yg tu aku heran...ahaks....

imMa ~vOguE```~~~ said...

huda : jgn lebih2 kim salam... mase ni ade budak ty bila Dr nak kawen... terus dia gtau 10/10/2010... banyak yg frus... hahaha...

Juju : mate dia jenis kuyu... tu yg sweet... tp kulit x licin cam nonon... hahaha....

nonon : jadi lar dpt gak tgk live... sblm ni tgk kat TV or paper jek..

Anonymous said...

aik...igt student utp yg smgt sgt syeikh muszaphar dtg...tgk2 gmbr...kak lab akuuuu!!!!!hahaha

dgr kata nak kawen kak emma?bilanya?nuar da nk kawen tu...hehehe

Anonymous said...

aik...igt student utp yg smgt sgt syeikh muszaphar dtg...tgk2 gmbr...kak lab akuuuu!!!!!hahaha

dgr kata nak kawen kak emma?bilanya?nuar da nk kawen tu...hehehe

juju_illyana said...

tau xpe...ala ensemnye huhu...tapi laki leh kawen 4 kan imma haha ko sanggup ke?

imMa ~vOguE```~~~ said...

Budak xTau Sape : Sape lar plak adik aku yang geledah blog akak kesayangan dia nih... Isk3, akak lab pun nak gak menjamu mate ng Dr Sheikh... Mantoppp..!!! hahaha...

Kawen??? rilek lar, mude lagi... Nuar tu dah gatai sgt, wajib kawen pon...

Juju : Ohhhh tidak... dia ceraikan 1st wife baru kawen ng aku... hahaha... Durjana sungguh aku ini...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin