02 February 2010

Nak wat garisan pada ayat anda

Tips and trick untuk wat garisan palang pada ayat anda...

Sila buat macam ini....


Contoh ayat:

Imma sangat JAHAT

Imma sangat ^strike^JAHAT^/strike^ BAIK


Hasilnya....

Imma sangat JAHAT BAIK


Ok senang kan.... Nanti senang lah nak wat k....

8 comments:

budaksejuk said...

=p

imMa ~vOguE```~~~ said...

senyum sj ker dak sejuk???

n0n0n said...

..............

imMa ~vOguE```~~~ said...

ko dah makin nonon... nonon??? hahaha

n0n0n said...

huu?terasa mengong bila ko tanya mcm tu

imMa ~vOguE```~~~ said...

hahaha... no komen lar

aRju As-SiddiQaH said...

Salam'alaik.

Salam kenal. Saya jumpa blog awak di blog Ustaz Abu Saif/ Hasrizal.

Hehe..kalau nak buat tulisan pangkah tu..tak tulis perkataan 'strike' pun xpe..cukup kta tulis 's' je..:)

Salam kenal.
Salm ziarah.
Teruskan sebar kebaikan~ ^_^

imMa ~vOguE```~~~ said...

Dear Arju : eh camtu eh??? tq so much for the information... xtau lak... n skrg dah tau... Alhamdulillah...

Sekarang dah banyak kawan hasil dr komen ku di blog Ustaz Saiful... Time kasih semua...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin