28 January 2010

Menghoyan Holiday @Genting

Beshhhhhhhh nyerrrrr...!!!!!

Seronok sangat... Tanggal 24 & 25 Jan 2010 yang lepas, aku telah menjoinkan diri dalam Holiday yang di anjurkan oleh Menghoyan Fun Club.... Macam official club.... Hahaha.... Tapi enjoy sangat aku rase... Dah lama x rasa Happy macam ni... Rase macam banyak sangat orang sayang kat kita.... Walau kita hilang SEORANG, Tapi Allah gantikan dengan jumlah yang tidak terkata.... Alhamdulillah....

For all guys, thanxs a lot for being me Happy in maximum level... Gambar-gambar akan aku upload dalam Princess Diaries nanti... Sekarang x sempat wat sebab bz lar pulak... Dengan student baru masuk, pastu trainning yang melambak-lambak... Nyampah gak rase... Dah lar mood asek nak mengadap Facebook jer tengok gambo.... Thans a lot to Azmil a.k.a Photografer kat sane...

Opssss time up... Kena sambung trainning lik nih.... Nanti akan ku bebel2 lagi... See u dar...!!!!

5 comments:

jeem said...

salam.
wahai cik imma,
nk menjenguk rumah awak nie
=)

budaksejuk said...

meghoyan? apakah itu? huhu..tumpang hepi melihat cik imma hepi =)

imMa ~vOguE```~~~ said...

Jeem : hahaha, ko ade blog jugak upenyer... i will follow u... hehehe....
dak sejuk : nak tumpang jer ke?? x mo join??? hehehe

budaksejuk said...

nak join..isi form pe nih? =p

imMa ~vOguE```~~~ said...

dah terlambat dah... acara dah lepas... kekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin