14 January 2010

Pasport


Oh My God...

Macam xpercaya aku dah wat pasport...
Pertama dalam idup aku wat pengenalan diri selain dari IC...
Banyak liku-liku yang aku tempuhi semalam semata-mata nak wat pasport kat Ipoh... Sehinggakan membawa kepeningan yang berlarutan sampai ke malam.. hohoho...~~~

Lihatlah muka GEDIK kat sebelah tu... Begitu riak menayangkan pasport beliau... Xsedar muke tengah naik jerawat tahap gaban... Hehehe...

Nak watpe ngan pasport ni???
Ohhh ini antara next planning aku... Semuanya angkara versi "Melawan Kesepian" punyer... Tujuan membuat pasport adalah ~~itu~~...

Dan kalau diizinkan Allah aku nak ke 'Sana'... Insyaallah...
Dalam pertama kali dalam hidup aku, tibe-tibe hati ini tergerak untuk ke 'Sana'...
Insyaallah...

Tadi lunch makan nasi + ikan kembung goreng + kicap cabai = SEDAP GILER


pssstt : Kalau tatkala ini aku x punyai Huda, Juju, Asrul, T.am, Yasmin, mY Lovely Kak Ja, mY Power Women Kak Mas dan kawan-kawan yang lain, mesti tiap2 hari aku menangis jer sebab x mampu nak "Melawan Kesepian" ini sendirian... Thanks a lot my friends. Hanya Allah yang akan membalas budi korang... ~~Love

9 comments:

n0n0n said...

weh....nk g mana tu?ko jgn nk wat mcm dlm cerita nur kasih lak?susahkn aku je nk g cari nnt...hahahahahahaha

imMa ~vOguE```~~~ said...

alohaaa... niat nak wat camtu lar jugak... nak jer menatap di "Sana" tuh... tunggu adam datang pujuk, baru aku lik malaysia... kekeke

Thirah B.D. said...

Wah bestnya wat passport! nak buat jugak lah sebab teringin jugak nak ke sana...

Izatul, toloooongg.. Aku sedang dilanda dugaan yang maha hebat. dapat tahu satu berita yang sangat menguji hati aku. Start semalam air mata aku macam otomatik mengalir bila tringat pasal masalah ni..dan sekarang pun....

Kalau ko sedih ko slalu buat ape ek?
Aku tak mahu menangis setiap hari...

C'Chanteque Maness said...

Uit!! nak gie ane??? nak ikut..nak ikut..nak ikut...cam menarik jer...huhuhu....^__^

juju_illyana said...

alhamdulillah...tergerak dah ati nk ke sana... lau dah mampu tu g je la, aku nih sdg berusaha keras utk ke san gak... aku gembire lau hg dpt smpai lu...

n0n0n said...

siapakah adam itu?sure lg hensem dr aku....ekekekekeke....apa problem thirah ni?mcm besar sgt sampai ngis2 ni.......cian lak aku dgr....

Thirah B.D. said...

n0n0n..

problem besar jugak sebab melibatkan masa depan aku..

xtau nak citer start dari mana. tapi aku dh semakin kuat. alhamdulillah... :)

n0n0n said...

adei...kalo ade masalah tu,share la dgn kawan2 rapat....si imma ni leh pakai so ko cerita je kat dia...ahaks....apa2 pn kuatkan la mental utk apa jua dugaan....kita kne ingat yg Allah sentiasa akan menguji kita sebagai hambaNya...jd iman di dada kne la teguh...ingat 2 perkataan ni:usaha dan tawakkal...

budaksejuk said...

=) wah..ade pasport..nape x wat 2..leh adiahkan satu =)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin