22 January 2010

Budget-budget Tahun 2010


1st thing aku kena beli Dr Philip.... Dah kehabisan nih... Last beli Bulan September 2009... Baru sekarang abes... Jimat siut aku pakai... hehehe...

Budget : RM300



Yang ni niat gedik2... Memandangkan nonon x nak kasi aku... Dia nak kasi orang lain jer, jadi aku beli sendiri lah... [Ade elemen-elemen merajuk lar jugak] kekekeke...

Teddy bear aku nak cari jenis kain tepung tuh... Mesti cepat bucuk...kekeke...

Budget : RM100



Ini adalah gedik-gedik versi Makan M.A.N.I.A lak... Aku nak posingkan masakan aku nanti atas Plate putih... Baru makanan akan naik serinya... Bravoooo Imma.... Tapi budget beli sikit2 lar... X mampu kot nak beli gedabak 1 set...

Budget : RM150



Ini tujuannya digunakan masa raya... Asek guna bekas lama jer... So teringin gak nak pakai ni... Mahal menda ni... Jadi aku nak beli sikit-sikit gak... For dis year dapat 3 tray pun jadi lah... Chaiyokkk Imma... !!!

Budget : RM200

Lain-lain aku nak spend untuk holiday... Insyaallah bulan March nak g holiday... Duit lagi... Pastu nak planning g Melaka nak tengok Nuri... So Tipah, ko antara ahli politik yang akan join. Sila wat persiapan... Pastu xsure lagi nak g mane... Nak plan ngan Kak Ja @ Housemate aku lak... Kalau dia nak g Sabah, ok sangat... Hahaha... Banyak sangat ker duit aku nih????

11 comments:

C'Chanteque Maness said...

menarik sungguh budget ko tahun nie yer...hehehe...
hope ko berjaya la mencapai ape yg dihajati...=)

imMa ~vOguE```~~~ said...

huhuhu... tq2... tgk lar nanti...mesti byk lari buget... hahaha

juju_illyana said...

aku agak berminat dgn tray tu, mak aku pon dh lm ngidam, leh x ko adiahkan je tok aku hehe...

pasai percutian ke melaka tu...ko roger aku k, t aku semak jadual aku, isau gak lau aku kene g meeting mn2 kan, biasalah ahli politik...

juju_illyana said...

ade lagi satu imma, lau wit ko byk ngat meh sapot aku makan tok sebulan je haha

n0n0n said...

cis....tak puas hati tul aku bila nama aku naik blog ni....wakakakakakaka.....beb,aku ingat tak jadi la kut nk beli teddy bear besar tu...mcm membazir je....bkn nye aku dapat apa balasan pn....tp kalo nk,sila amik nombor ye....register besday ko kat dlm memori e66 aku...ekekekeke...

ko g melancong ni xmo pakai bodigad ke weh?aku offer ni,FOC....tp ko kne arr sapot tiket flight bagai...hahahahha

imMa ~vOguE```~~~ said...

Tipah : ok set sal Melaka tuh... tp in planning lar... nak dekat2 baru planning proper lik... hahaha, mak ko pun berminat ngan tray tuh...??? bese lar, ponpuan... kekeke...

nonon : aku x perlukan bodyguard.... Cukuplah Allah menjadi pelindungku... huhuhu

budaksejuk said...

=) bajet adiah untukku teda ka? hehe

imMa ~vOguE```~~~ said...

bdk sejuk : x de...!!! kekeke

n0n0n said...

ko mmg pandai buat aku terkedu kejap kn?ekekekekekekeke....nsb baik aku ni bkn jenis cpt sentap tau?betul gak ckp ko tu....aku setuju sgt2..kalo ko takmo bodigad,apa kata bwk aku jd teman?leh gak aku merasa jalan2 ni....

imMa ~vOguE```~~~ said...

nonon : hahaha... teman tp mesra eh??? kekeke... ko mmg pantang nampak aku nak berjalan, mesti nak ikut...

n0n0n said...

kne arr itot....ko solo,aku pn solo...ok pe?wakakakaka...lama tak g bercuti...aku ingat nk g bercuti gak arrr mcm ni.....hurrmmmm...ada cadangan?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin