28 June 2010

Heppi Besday Cik Gedik

p/s : Kite tangguhkan kejutan dalam Anjakan Paradigma yang lalu....

HEPPY 25th BUFDAY
Cik Gedik....


26 June 2010 yang lalu merupakan hari bertambahnyer umur Cik Gedik yang ke-25... Semakin tua Cik Gedik yer...

Tapi makin tua makin menjadi...

Status pun menten vogue.... Auwwww....~~~

Bile angka dah makin meningkat ni, sepatutnyer matlamat semakin jelas kelihatan, impian banyak terlaksana, dan misi pun dah berubah kepada yang lebih maju kehadapan....

AKAN TETAPI...

Aku tengok, aku ni camtu jugak... Xde lak Anjakan Paradigma... Xde pun maju setapak atau dua tapak... Tapi ke ke Setapak pernah lar, nak tengok umah bapak aku... Impian yang BIG tu masih samar2... Bayang pun x nampak lagi, inikan pula nak cium keharuman impian itu... Ohhhooo....

[Sweet Cik Gedik's 25th]

Silalah terima seadanya hakikat idup... Itu yang terbaik... Walaupun pait nak di telan... Dan kadang2 terasa masam-masam tengit, kena telan jugak... Kalau x telan, camne nak meneruskan idup??? Lagi sian orang2 sekeliling... hohoho...

[Hadiah ke - 2... Choco Box]

[Mia besday Cup Cakes]

Happy Birthday Cik Gedik.... Semoga panjang umur dan murah rezeki dan dapat jodoh... kekekeke.... Chaiyokkkk Imma....



9 comments:

C'Chanteque Maness said...

Huhu~~ sORRY cHaYunk...terlupa dengan Besday Kamu...
Anyway..xde hadiah nk dbagi..cuma Happy Belated Birthday...Semoga dipanjangkn Umo & dimurahkan Rezeki & cepat bertemu Jodoh yang baik2..amin...tuo dah akak kite nie yer..hik3

jeem said...

salam imma.
heppi belated buffday!xsgka ko org jun cam aku!bila nk jmpa lagik cik imma oi!rindu :)

n0n0n said...

laaaaa....lupa siot besday ko....kalo aku tau,mlm td time aku call tu aku dh wish dh....baru r romantik kn?uwwweeeekkk...geli aku....hahahaha....weh,adiah ngan cupcake tu ade sponsor ke?ke sendiri kluar blanje?hehehehe.....btw kita serupa r tahun ni...sambut besday sambil mengenangkan masa depan yg masih kelam....hahahAHAHAHAAHAHAHAHAHA

Naima is IMMA said...

Huda : Tq2 4 da wish... xde adiah pun xpe, asal ko ingat aku sbg kwn ko... tp klu ko nak bg gak aku hadiah, jgn riso, ko leh pos ke umah aku... kui3...

Jeem : tq jeem... hahaha... kite org jun upeneyr... same2 kena baling telur nanti... hohohoh... aku pun rindu ko... tgu lar next trip menghoyan... bukit tinggi cam x jadi jer nih...

Nonon : alaa aku sj nak uji ko.. tu pasal mase ko call aku x gtau aritu besday aku... last2 nyer mmg ko x ingat... ampeh... kekekeke... Weiii ko cam tau2 jer... mmg semo tu aku beli sendiri... Memang aku dah sengal... Lone ranger katekan...

n0n0n said...

hahahaha....aku penat gler kut....mmg aku dah tulis dlm diari aku tp sbb penat travel sana sini,aku lupa r....tp xpe r,nnt aku blanje ko mkn r ye....?

Naima is IMMA said...

ko dr dulu kate nak belanje makan...sampai ke sudah xpat2 lg... hohoho... ko blanje aku mase kat bandung jer lar nanti...

Rashidi Isa said...

eh2..dah 25 ek..huhuhu..hm.sori late to wishhhh..hadiah xderk ek..sbb x wat parti yg meletop2 mcm time bunga api world cub..so..tu yg lambt..paper pun..hapy besday..sbb time besday cik imma..sy ada kat sepital..doktor ngah bedah..tu yg x perasan..hahaha..^^

Naima is IMMA said...

tq shidi... alahai jgn di sebut2 lg sepital tu... ko pun dah selamat bedah.... skrg ni pk camne nak berlari ala-ala watson yambek ker... terbang cam superman ker... hehehe... cheer up dear...

Rashidi Isa said...

tu rpk pun nk torai gak..tp kaki sebelah nie xder power r nk kasik terbang..enjin rosak kot..kekekekekee..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin