07 June 2010

Kegilaan Cik G Sekarang....awuuuu~~~

Inilah kegilaan aku sekarang... Cerita Brilliant Legacy...

KOMEN???? MALASSSSS LAR...

Nak tau, sila lar saksikanya kat 8tv sekarang ni kul 8.30 mlm Isnin hingga Jumaat...


Tengok gambor ni dah macam cite Full House lar plak... Agaknyer orang korea ni memang suke wat Cinta 4 segi kot... Mane2 lari, camtu jugak... Nak tengok Cik Gedik versi 4 orang camni gak???? Sila lar klik SINI hehehe... Dan sila rujuk pada gambo yang ke-6... Mesti korang jeles punyer lar...

Aku suke dia punyer Nenek... Tegas dan penyayang... Bile senyum, mulut pun senget2... hehehe... Macam Atok aku... Sayang kat Zainon Binti Chik... Muaahhhh...~~~

Bawah ni adalah gambo kegilaan aku... Sebab gambo ni yang diorang tunjuk kat iklan lar yang membuatkan aku nak tengok dan mengikuti cite nih... Ditambah lagi aksi guling2 kalau nampak kat TV... Tapi kat depan PC ni aku x guling2 k... Behave Cik Gedik...

CLOSE-UP
Ohhhh kahwen nanti aku nak posing cam ni lar... Walhai juru kamera, sila pastikan anda mampu ambil gambo seromantik ini... Paham????

3 comments:

n0n0n said...

ni ke cerita yg sampai aku nk msg ko pn xbg tu?cet....hhahahahahaha

Naima is IMMA said...

yeker??? aku rase bkn... sebab cite ni baru stat... tp ko jgn sekali-kali kaco aku mase nih...

n0n0n said...

ok....kalo mcm tu aku nk blanje ko steamboat time ni....hahahahaha

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin