28 September 2010

Aku tengah Hagin nih....

Sangat benci ngan FEEL sekarang....

Saya sesungguhnya tengah membenci seseorang... Cessss kenapa 'seseorang' ini hadir dalam hidup aku... Pastu nak kenakan aku... Pastu menaikkan hangin aku... Arghhhh....

Berambus... berambus... G berambus dalam hidup aku... Jangan nyusahkan hidup aku... Arghhhh...~~~~~~

Ehhhhhh 'seseorang' itu x salah... Aku jer yang salah paham. And yang nyata bukanlah aku perasan, just kecewa, pasal dia cam main tarik tali dalam 'persahabatan'

Di sini ada kata pujangga emas khas dari dia...'Lelaki Cenderung untuk CURANG...' But please yer, dia x curang ngan aku... Tapi bakal curang lar tu... Wallahualam...


Pesanan akak kepada adik2....


Adik2 bile dah besar nanti, jangan jadi penipu tau.. Berdosa jadi penipu... Dosa besar... Walaupun menipu, kencing kat tilam pun jangan.. Dosa... Adik2 mesti sentiasa sabar dan sentiasa teguh pendirian dalam setiap cabaran dan dugaan yang adik2 tempuh. Jangan mudah goyah.... TEGUHKAN pendirian selagi anda di pihak yang benar... Tetapi adik2, jangan lar plak jadi PENIPU yang TEGUH PENDIRIAN lak... Itu akak x mo... akak x suke... Allah lagi x suke tau.... Ingatlah, sekali kite menipu, setiap itu jugak bintik hitam akan melekat dalam hati kite. Dan lama kelamaan, bintik hitam itu mengembang, mase tu, kite sendiri yang akan menyesal. Hilang pedoman hidup... Ingat yer adik2....

12 comments:

Athirah Rahim said...

weeehhh.. siapakah insan ko tgh marahkan sangat2 ni? xde citer pun kat aku huhuuuu...

Imma Yusri said...

ade lak sipolan nih... alaa jantan yg ko jumpe ritu.. mase ko tgu kat dlm kete.. dia lah

Rashidi Isa said...

tampo jer..

Athirah Rahim said...

ohh lelaki durjana tu yer? hampeh, harap muka je innocent. tapi perangai cam setan.. wehh apa lagi, belasah je laki tu.

memang reject trus utk dibuat boyfriend, apatah lagi suami..

aku pulak yang emo hehe.. apa2pun sabar yer sayang. Allah memang sayang kepada orang yang bersabar..

C'Chanteque Maness said...

well...that's the truth about him...=)

n0n0n said...

eh aku ke?hahahahaha.....prasan siut......sume asyik nk aku je....hahahahaha.....

Imma Yusri said...

shidi : klu aku nak penerajang leh??? geram ni?? hahaha...

t.am : ko bace pun leh emo, ni lak aku... ko pun dah tgk orgnyer, lg lar ko leh imagine... huhuhu... sabo.. sabo... marah bukan penyelesaian

huda : tol tu... ni bukan auta2...

nonon : xde ribut xde ujan, xkan aku nak hangin kat ko beb... ko kan kawan kesayangan aku

Rashidi Isa said...
This comment has been removed by the author.
Rashidi Isa said...

eh jer..dipersilakan jika ringan kaki n tangan tu..tp jgn sampai senyap udah ler..(jahat tul aku..ish2..)

x dpt yg betul2..cari r bantal busuk ker..lepas geram kat situ..mana tahu leh lepas tension..huhu..ko ada ker banatl busuk lagi imma..hahaha

Imma Yusri said...

hahaha... ko bg green light nampak??? kekeke.. malas lar nak ngamuk2... bikin cepat tua jer.... lantak lar dia.. bukan aku xtau sape dia pun... hahaha...

p/s : aku ade jer bantal busukk..... kekeke

Rashidi Isa said...

hahaha..ngan aku gerentinyer aku bg green light..ok jer..

p/s: dah agak dah..kekeke..

Imma Yusri said...

shidi : ko mmg best suppoter... kekeke...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin