22 September 2010

Raya ~ Rayaa~~ Rayaaaa~~~~

Tahun ni berbeza ngan tahun2 sebelum ni... Inilah hikmahnyer Raya hari Jumaat jadi semo malas nak kuar beraya sebelum Semayang Jumaat... uhuuuuu...~~~~

Dan tahun dapat lar jugak bergambar bersama setelah sekian kalinya tidak bergambar 1 family... huk3... Inipun Cik gedik kasi ayat power "Tahun ni jer nak bergambor 6 orang... Pasni ade tambah sorang... Silap2 '2' terus..." Gud JOB Cik Gedik...

Tapi kat sini Cik Gedik buh gambor berlima jer... yang 6 tu Cik taruk kat Princess na... X leh taruk same pic kat semo blog... Ilang lar glamour... Awuuu~~~

Inilah family Cik Gedik... Baju semo kaler lain2... Xlayan kaler same... kekeke...
Tunggu family Cik Gedik nanti, CG nak kasi semo same... Sepender pun kaler same.... Baru leh jadi Boria Tarzan...

[Abah & Mak]
Xtahan tengok muke abah -SIYES-

"Mak mintak ampun yer... Kawen ajek nanti, mak sponsor lebih2 lar..." Izham Wahyudi berkata...

"Ampunkan Iz atuk... Nanti Iz bawak atuk g Tesco+Econsave+GM+JJ+Parade semo... " Cik Gedik meluahkan kata maap aka kata bodek pada atoknya tersayang....

Ini dak Cut... Xyah buh skrip dia.. Memang dah sah2 ayat bodek... Dialah satu2nya manusia dalam teratak hijau kami yang dapat duit raya.... Cesss.....

[Cesss RIAK pose...]

6 comments:

huda razak said...

imma,
abg ko dah nk kawen ker imma?
jgn lupa jemput aku la plak
sesnyap jer die skg nih...

C'Chanteque Maness said...

huhu..jeles2...tahun nie aku xmrase nk berpic family..masing2 busy ntah kmane...raye pon mcm xraye jeh..1st raye tuh..huhu..sedey~~

C'Chanteque Maness said...

6??? adeq badik ko brape org?? sape yg tertggal sorg tuh..cian die ko x enterpremkn...huhu

NuRuL~ said...

selamat ari raya kak imma yg cun melecun!!! nak wet raya!

Rashidi Isa said...

mcm besh jerk..tahun nie boring..x hapening.. T_T

Imma Yusri said...

huda razak : Haah huda... insyaallah ujung tahun ni... bukan x mo jemput... kad jemputan pun lum siap lagi.. nanti abg aku kasi lar kat ko... huhuhu

huda rakal : jgn jeles syg.. aku pun tahun ni baru dpt tangkap gambo balik.. dah lame menyepi tau.. hahaha...

family aku ade 6 org coz atok aku dok ngan aku... jadi campur semua, jadi 6.. twink... twink... twink~~~

nurul syikin : selamat ali laya sis... klu muke comey baru layak dpt uit raye ek...

syidi : xde best mane pun.. tahun ni borink gak... tp sonok, kawan2 yg ingin di temui, dapat gak jumpe mase raya...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin