24 September 2010

Kek Lapis Sarawak

Kek Lapis versi Encik Ngerepek is Caring....

Walaweiiii, sedap woooo kek lapis yang di belikan untuk aku.... Kui3... BUT ade lar sikit2 ngerepek aku kat sini...


1 - Order Kek Lapis Evergreen (Butter Pandan & Holiday Inn (Chocs Milo) ... Tapi dapat Evergreen jer... Holiday Inn xdak... Dah bes... Ganti ngan Marble Cheese (Chocs & Cheese)

[Evergreen]

2 - Evergreen butter dia x bape power lar... Need more butter.. Need more KOLESTROL... hahahhaa...

[Marble Cheese]

3 - Marble Cheese, memang marvellous... Cume kek ni dah macam beli kat Secret Recipes.. And bukan from Sarawak... Yapedaaaa....

[Lapis India]

4 - Yang lagi beshnyer, dapat FOC lagi... Tu dia Kek Lapis India... Full ngan Cadbury... Yummyyy... Siyes, lebih cedap dari aku beli dulu.... Kui3, tinggal 4 ketui jer... Actually Mr Abs bagi banyak, tapi aku dah tibai mase drive balik dari UTP ke umah... Hahahaha....

"Selamat Menggemukkan diri" kata Mr Abs


p/s to Mr Abs : Ujung tahun mau order lagi bah.... heheheh... Tapi mau brand lain lak...

4 comments:

C'Chanteque Maness said...

huhu~ aku dan nk beli kuih raye tahun..gaji msuk lmbt..tp yg cheese tuh nmpk cm sdp jeh..brape sbuku kek regenyer??

mr_abs said...

haha. dah agak dah, evergreen tu mmg tak berape sedap. sebetolnye, orang yg wat kek tu, die suggest better order kek lumut. lagi sedap.

kek marble cheese tu, memang die yg wat. kitorang pun beli kek tu. heheh. ye, rase mmg x jaoh lari drpd secret recipes. kalo beli marble cheese cake tp nk rase lain, nk rase mcm strawbery tu takde lah. haha

kek lapis india, mahap sgt2 tak dpt bg byk. tu lar, org soh order x nak. hehehe.

bleh je kalo nk order. kalo nk try org lain pun bleh gak. sbb yg aritu, kek tu die kukus. ade gak kek yg org bakar. tu lain lagi rase die. ade yg suke jenis yg bakar. rase pon lain sgt. i prefer yg bakar. nyum2. hehehe..

Imma Yusri said...

huda : harge berbeza2... yg evergreen 45 & marble cheese tu 55... nampak jer mahal walhal, saiz dia mmg besau... huhuhu..

mr abs : kek lapis india tu dah cukup banyak ko bg weh... tembam aku.. hahaha... anywat tq sebab bagi free... kekeke...

pasni nak order yg bakar lar.. mesti lagi harum butter dia.. yum... yum....

mr_abs said...

yg bakar tu, crispy lagila. my taste. haha. nyum2! :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin