29 September 2010

0 - 0


Kehanginan semalam masih lagi terasa tatkala ini.. Insan yang berkenaan wat dunno aka melarikan diri nampak.. Aik, takut ke sayang??? Jangan takut, i makan org... I makan nasi dan lauk pauk jer...

Aku di perli semalam kunun amek simpati org??? Hey, wat the hell.. Mungkin lar ade mintak simpati... Tapi x over cam ko... Yang ko dok tayang FB tu bukan minta simpati??? Mintak Publisiti murah jer tau....


Nak tau ape yang dia tulis??? Bace bawah nih...

"Dah la serkap jarang...buat citer ntah pape...reka la citer tuh elok2..mgkin bleh menang award kot...my privacy citer sendiri2 dah ler...nak tau sgt nape?special sgt ker?menagih simpati jerlah kejanye...xde ku cakap pun itam putih...belajar la terima hakikat...jgn suke nak mengata org jer...;-P "

Dan selepas di postkan, hasilnya terdapat lebih dari 38 comments komen simpati... Banyaknyer yang bersimpati... Sape yang minta simpati ni sape???? Hahaha... Terbahak2 aku....


Antara simpati yang terbaik... Leh di buat novel ni....

Simpati 1
~~~ mm,..da lh tu yg die xpuas ati jer,..awk jgn lyn,..kalau awk lyn meant awk gn die sma jer,..so juz ignore it,..;p

Simpati 2
~~~~ wahhh...nice one la.... support u en* ....=) be cool k.... abaikan sj dia tu... wat pe nak serabutkan kepala kan..ngee..~~ =)

p/s: if dia cm da lelebeyy... seranngggg...!!!! wahh.. den lak yg excited abis.. hahahahahha

Simpati 3

~~~~ sapa e*y yg dok kata kat hg...mai aku p pukui buang...aku tgh geram ni


Sape tagih simpati sape ek???? Soklan same lagi yang berpinar2 dalam pale otak aku ni.... Jangan main nak kutuk orang jer... Padahal diri sendiri pun ntah pape... Kalau awk tu taraf ustaz, wat gaya ustaz.... Leh x???

Sudah2... Malas nak hangin2... Asek hangin jer, kang buncit perut aku penuh hangin... Wakakaka... Ok2, Aku xnak musuh ngan ko pun. Tapi cukup lar setakat ini saja. Ko ngan haluan ko, aku haluan aku.... Knowing u, is a BIG MISTAKE in my Life... Kan bagus kite xpenah jumpe... Even 9 tahun yang lalu... Hope sangat kite x pernah berkenalan. Tapi dah takdir kite ditemukan & menjalin hubungan. Banyak kenangan woo bersama... akan tetapi disebabkan salah paham, hubungan ini hancur... Bukan 1 salah paham, tapi 2... Hebat kan. Semoga tiada lagi salah paham dah... Dah malas nak hangin2 na....

And sekarang i feel release lar jugak... Sekarang kite dah 0-0... Dulu ko kate aku wat taik... And x di nafikan aku rase bersalah sepanjang masa ni... Sekarang, giliran ko lak wat taik... Same rata aka SERI dan xde pape nak di kenang dah... BAGUS.... Very good PROGRESS....

6 comments:

juju_illyana said...

semoga org tu diberi keinsafan yg kkl abadi...
arap suatu hari nnt die sedar n mintak maaf kat hg...

Imma Yusri said...

Ehhhh ju... aku xmo lar dia insaf... biarkan dia hanyut.. tu kan lebih bagusss and lebih kejam... hahaha

C'Chanteque Maness said...

wow..pandai kate die xmgutuk org...abes..kalu dh bwat statement macam tu xmgutuk ker...mmg die 2x5 jer...die pon bsalah...kalu xsuke jangan mlayan la...

kalu die xbwat die xperlu nk mgata balik...maknanya mmg semua benda yg tjadi tu betul...

biarkan imma...kite tgk jer selama mana die bleh pergi...

Tuhan tu kan Maha Adil & Maha mengetahui...just wait n see jelah...

Rashidi Isa said...

yg last statement tu aku sokong..x pyah layan dan seri..jgn ambil kisah lagi..even salah sorang pun..baru leh aman..x sakit hati ko nnt imma..ko dah pilih jalan betul dah nie..so..continue ur life k..

Imma Yusri said...

huda : tol tu... klu x wat.. and klu betui dia teraniaya apasal nak terasa sgt??? takut lar tu... takut skandal terlepas kepada kesayangan dia... skrg ni dia dlm usir kite semo dlm idup mereka.. mesti lar kena usir.. nanti pecah tembelang... hahahaha...

Allah itu Maha Adil...

shidi : amek tau kena gak... nak kena pastikan kita x di aibkan.. mane tau, dia buh gambo aku dlm fb dia, pastu kutuk2... dia tu kan ustaz kucing...

n0n0n said...

aku sensitif sgt r bila ko sebut buncit...adei

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin