01 October 2010

Wajib Tonton : Magika

Weekend ni jangan serabutkan jiwa... Daripada memikirkan hal2 bongok dari orang bahalol tu, baik aku enjoy jer... Kawan2 jom enjoy wehhhh.....

Ni aku nak rekemenkan pada kome yang xtau nak tgk cite pe kat wayang sok lusa... Sila tengok cite ni, iaitu Magika.... Hehehe... Aku dah tengok dah Ahad lepas... Memang berbaloi....


Cite ni malas lar nak story alkisahnya, kalau cite x suspen lar. Kui3... For me sangat lar best... Berbaloi2... Lagu-lagu dia memang best... Lakonan pun mantap... Pilihan pelakon pun best... Credit tu Ziana Zain... Menjadi lor as Nenek Kebayan... Mule2 aku rase x berkenan jugak bile Diana Danielle jadi heroin, tapi last2 memang sesuai sebagai seorang kakak kepada adiknya.... Gud3.... Mawi, U mmg world... (^o*)v



Ni aku buh antara lagu2 yang ade dalam Magika....

Selamat Datang ke Dunia Magika.... Padan Muke kalau sesat... Twink~~~ Twink~~~~




5 comments:

Rashidi Isa said...

hahaha..yang tu teramat la ku sokong ..jgn lari dari masalah..dah setel gi r layan citer magika..aku dgr citernyer besh..tp..sob..sob..aku x dpt lagi nk tgok sbb kena tolong mak aku la..

paper pun..having fun tau ko disana..take care tau..

NuRuL~ said...

nak gak nengok!! tp kiterog budak cvil ada test berlambak. lg 3 test to go!!! pastu enjoy!!

jeem said...

imma,
aku pun dah tgok.jalan cite dia so-so je.tp sbb ada lagu-lagu dan pelakon yang pelbagai..best gak.hehe.ziana zain mmg hebat kan?

Rashidi Isa said...

mkin aku terlalu terliti kat blog
ko ni..sampaikan x sanggup mnggu esok tat kala ku terlihat tagline yg agak baru kat blog ko.."Apabila jari jemari cik gedik mencapai tahap plaranormal"?...twing2..apakah maksud itu..?..twing2..

Imma Yusri said...

shidi : dah layan dah... seminggu lebih awal... ko tau, wiken lepas, aku mearayau sorang2 jek... huhuhu.. menghoyan namanya tuh...

bukan main rajin ko jelajah blog aku....??? nasib lar blog ni x kreatif mane.. xtau pat nak buh header buatan sendiri...huk3

cik nurul : ape nak enjoy... sikit lg final.... hohoho...

jeem : ziana zain mmg best... kena sgt ngan watak dia... giler muke seksi...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin