08 October 2010

Are You Ready???

Yeahhhh, i'm ready babe...~~~

Jejom kite berparty... Kasi enjoy sebagai status BUJANG... Hanya si bujang2 saja yang leh join... Yang dah tukar status kat FB kepada "Married" tu arap maap yer... Jemputan di tutup.... Dan pada jantinanya "M" dan bukan "F" turut tidak di alu-alukan.. Pendek kate anda kena banned lar... Ini party, adalah privasi... Closed door party... (Main2 buih xdak yer)

Party ini diadakan bersempena Cik T.am yang bakal kawen sebulan lagi. Dan selain itu, ia juga mewakili si bujang2 yang lain yang dah macam nampak bakal pelamin jer tu (Tapi pelamin aku xnampak lagi lor... Imagine rupa bentuk dah ade, cume tukang bayar yg lum muncul lagi...)... Jadi, pendek katanyer, PARTY ini mewakili kami ber5....

Banchelorette Party (Aku salah eja lor... "Bachelorette Party") ni nak wat Ahad ni... Jatuh pada tarikh best :: 10/10/10 :: ... Xsengaja beb... Tarikh Keramat 2010... Orang lain banyak kawen tarikh ni, kitorang wat pasai pada tarikh ini.... Hahahaha... Bile lagi mau menghoyan?????

Sesungguhnya mane aku dapat idea nak wat semo ni??? Ini adalah angkara Cik Selamah Kundang lar... Ape lar... Dia cukup mempengaruhi aku... Aritu diorang wat party ni tuk BFF diorang... Memang nampak cam best... Kekekeke... Hohohoho... I adore you baby... (Jangan nak mengembang2 cik Selamah...)


::Tentatif nanti ::

- Nak g kenduri Puan Aida... (kawan kat TCS dulu)
- Pastu g berparty (Rasier... Xleh cite detail agenda kami... Nanti paparazi kaco)
- Balik xtau kul bape... Malam pekena Char koteaw dulu nak x??? kekekeke...

Okies, kite tunggu lar, gambar2 skandal yang akan di hasilkan ketika pasty nanti... Nak suh Bride to be menari2 lar... hahahaha...

4 comments:

cik selamah kundang said...

hahahahahahaha...siap adore.weh.xnk jemput ke?kikiki.

Rashidi Isa said...

lor..baru nk tumpang kaki ku yg tempang ini..cis.. XP

Imma Yusri said...

cik selamah : hahaha... tu pasal aku pesan, jgn kembang2 lak...

shidi : maaf anda x layak... hahaha

C'Chanteque Maness said...

huhu~~ imma...ko kawen nnt jgn lupe kt aku..aku pn nk join bachelor party ko...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin