27 October 2010

Sudah abes, terus dilupakan....

Begitulah hakikat idup ini... Sudah abes, terus dilupakan... Tiap2 SEM dah aku lalui... Dan kali ni rase dah x tahan dah.. Nak ngamuk pun ade... Wohohohoho.... (Gelak Cik Huda) Minggu ni aku dah free and release. Lab dah abes nob... Sekarang ni operasi membesorkan badan kat opis. Asek makan + ngadap PC... Makan + ngadap PC... Makan + Ngadap PC... Makan.. bla bla bla bla... Ngadap PC bal bla bla.... Itulah jer lar... Nak tgk equipment, wat per?? Semo in TIP TOP condition (Memuji diri nampak...)

::Dalam usaha membina TUGU peringatan::

Dalam kehidupan kite ni, bile sesuatu aka seseorang tu ade di samping kite, bukan main lagi sayang... Bile dah jauh, tetibe jer hati tu berubah.. Tetibe jer melupakan saat indah bersame... Pewittt..~~~

Owhhh sungguh... Betui2 sungguh. Aku sangat sonok bile layan adik2 aku kat LAB... Siyes suke... Mule2 tu nyampah gak. Tapi bile dah lame2 memang dah timbul rasa sayang (FYI 'sayang' ini prefer between adik & kakak yer.... Not more than dat...)

::Muke ceria 'kot' Puan Syafiqa semasa Compaction test::

Dan yang paling menyengat pas wat TEST Proctor aka Compaction Test... Memandang test ni selalunyer penutup test (Sem dulu2 jer, sekarang ade 4 tambahan test lagi) jadi banyak lar ucapan2 sayang dari diorang.... Ececece, ikhlas ker tu???? hohohoho...

::Gambo ni kalau Tuan Syed nampak naya aku::

Dan selepas detik itu, kemesraan menjadi semakin pudar .... Alaa dah nak nangis ni.. Huk3.... Pudar ker ek??? Idak ler pudar mane. Name aku as 'Kak Imma' diorang menten jer ingat kot sampai konvo... Berani lupe nama akak??? Over jer ayat aku nih... Walhal hakikat yang berlaku x lar sesadis story ini... Sekadar buh maggi secukup rasa bagi menyedapkan cerita... Wehohoho....

::En Apam di atas ini, ada kenangan tersendiri denganku. Selama 3 tahun lebih aku di UTP x pernah kejadian seperti ITU berlaku.... Bukan sekali jer, tapi 3 kali (3 x kot).. TQ Apam::


PESANAN KAK IMMA
Pas lab jangan lupekan kat akak. Ada PAHAM??? Akak ni x penah lupe korang... Walaupun akak memang x ingat korang tu batch yang mane satu (banyak sangat adik... kekeke) Tapi akak tau, korang tu dak Civil Eng... Go go go Civil... Jangan eksen ngan Kak Imma, akak ni berdaulat... hahahahaha.... "Sudah abes LAB, jangan lupakan akak..."
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Di sini AKU nak menunujukan wajah seorang student yang baru aku ketahui blog dia... Nama dia, kena rahsiakan kunun takut gangguan paparazi... Baik En Xhensemtpmacho (macho ker??? cakap jer macho demi nak mengambik hati...)... Nama anda akan menjadi rahsier.... Thanks to Kak Imma sebab fofularkan anda di sini... Wekikikiki...

::En Xhensemtpmacho sedang menayangkan posing yang paling macho di alam semesta::


p/s : Semo gambo sekadar hiasan. Pada muke yang xde, akak mintak maap yer... Dan bukan semo insan2 dalam gambor ni berkaitan 100% dalam story ini. Adik2 lain juga terlibat (Cik Syiqin dan rakan seperjuangan juga ade kena mengena ngan story ini..) Kalau terasa, sila lar datang ke bilik Kak Imma mintak ampun... Kui3....

9 comments:

C'Chanteque Maness said...

wehohoo..siap mention gelak aku tuh..xleh blah tul...ala..adik2 nie xlupe kt ko...jgn ko tsangkut sorg kt adik2 nie udah..hihihi...

Imma Yusri said...

huda : aippp bab sangkut tu sensitip... kekeke...

n0n0n said...

hahahahaha.....tu r...nk wat mcm mana kn?aku mmg kne jauh2 ngan ko....kalo tak mmg ko xkn ingat aku....dah dekat tau nk gaduh je...hahahaha....bila nk g bandung?

mr_abs said...

yerr kakak. takkan lupekan kak imma yer. hahahaha :P

mr_abs said...

oh ye kak ima. sape akak si chantek maness? mcm cooomelll jek. krm salam hookey :P

panggil kakak juga le ni. hahaha

Imma Yusri said...

nonon : power ayat ko.. mmg betui pun, bile jauh kerindu2an... bile dekat, x hingin nak tgk muke pun... hahaha... Bandung Insyallah 11 nov ni.. kekeke

mr abs : ko spesel kes... sbb aku yg xkan lupe kan ko.. aku kan nak kek.. wehohoho.... ahhhhh ko jgn gatai panggil aku kakak... klu dulu xtau, xper.. ni dah tau.. aku yg kena panggil ko 'abg' kot.. hahaha

Hafifah said...

uih..x lupa lg la kak imma

hehe..sy ada blog gak. xnk pomot?

http://interprestasi-aku.blogspot.com/

Imma Yusri said...

hik3... adakah anda yakin x lupe kak imma??? hohoho....

Ayie said...

woh gmbar sy pun ade. Knapa mesti sy bertenggek mcm monyet, terhinjut2?? knapa mesti disentuh2 kaum sejenis?? kenapa?? aaaarrrgh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin