21 October 2010

Berjurai Air Mate aku...~~~~

Sadis sungguh di hujung bulan ini. Pada kebiasaanyer hujung bulan adalah saat yang paling manis. Akan tetapi, pada bulan ini, SERABUT... Arghhh nyampah aku.... Sedih ni... Aku tengah nangis betui2 ni....

Alkisahnya bermula begini. Last weekend UTP de wat Convo depa yang ke- 10. Pendek katenyer cam bese, aku jadi penyambut tetamu lar (Dalam hati mengharap2 ade prince charming datang bagi bunga... twink~~~ twink~~~) Dan di pendek kan lagi cerita aku terpaksa kerja weekend yang lalu... X balik umah Manjoi pun.... Pada saat ini, ketahanan diri masih kuat dan teguh...

Akan tetapi, pabila masuk keje Isnin yang lalu TETIBE jer Kak Su bagitau yang aku DIJEMPUT untuk join Survey Camp Jumaat sampai Ahad ini.... Aduhhhhhh, berguguran air mata di dalam hati suci ku ini... Giler aku dah plan baik dah aktiviti aku ujung minggu ni... Tup2 kena keje lagi... Ohhhhh mama, tolong daku lari dari sini... Huarghhhhhh...~~~~~


Sepatutnya aku berada di tempat kat ATAS ni...

Last2 aku kena dok berhoneymoon kat tempat bawah ni....

Nak buat ape kat Motel ni??? Ape lagi kalau buat menskodeng manusia di Kampung berkenaan.. Tapi bukan aku k... Adik2 aku yang wat. Aku baik, mane suke skodeng2....


p/s : Bonus... Oh bonus... apsal lar ko x berdampingan dengan ku minggu ni????

10 comments:

Rashidi Isa said...

lor..yer ker..x ckp pun..senyap jer..tau dah kacau awal2..dah..ni x balik2 lagi ker kat manjoi tue..xper2..this week ada k..gi continue balik aktiviti ko..yerk..^^doa bebanyak..huhuhu..

cik selamah kundang said...

lek2.mingu lagi satu ko balik

Cik Cekelat said...
This comment has been removed by the author.
Imma Yusri said...

shidi : ko slh bace ni.. dis week aku keje lor... next week baru lik... ingat dis week dah dapat kamera sebijik... sadis tol...

cik selamah : huhuhuu.. sedih woo... mane penah aku work holic camni...

juju_illyana said...

aku dah lama xbalik tepeng....huhuhu

juju_illyana said...

aku dah lama xbalik tepeng....huhuhu

Imma Yusri said...

juju : alaa jgn lar wat ayat camtu. ko lain, ko tgh blaja.. mane leh lik kg slalu... hehehe

Nurul Ashikin said...

akak kena tolong budak2 wat geomatic ke? huk3~ sabo naa~ ada cuti lg pas ni!

Imma Yusri said...

cik cikin : iye lar... kena dera ni.. hohohoho...

n0n0n said...

patut r abah ko ckp ko xde minggu lepas....hahahahaha.....budak2 tu wat keje ko skodeng beruk je dah r...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin