22 May 2012

Majlis Perkahwinan : Button Badge

Mase kahwin aritu saya ade tempah button badge kat suami saya.... Eheee.... Suami saya lak, selepas siap design dia pergi hantar print kat kedai k... Button badge saya cumel tau.... Mesti korang jeles... kekeke...

Ok inilah dia rupa button badge saya....


Button badge ni saya kasi kat sedara mara.... Sebagai pengganti bunga corsage.... Tapi memandangkan makcik2 xmo pakai button badge, maka terpakse lar saya wat sikit bunga corsage... DIY k... Saya sendiri teruja sebab mampu melakukannyer... Cantik plak tu... Leh wat bisnes nanti kot... Hahahaha...



Dua2 nampak comel.... Idea ni dah banyak orang pakai dah... Jadi kepada bakal pengantin, leh jer kalau nak gune idea ni.... Saya pun cilok idea ni dari my BFF, Puan Tiam...

p/s : kepada Huda Cchanteqmaness and Izyan, sorry lupe nak kasi  button badge ni kat korang.. Memang dah niat nak kasi, kot2 leh wat kenang-kenangan... tapi keadaan kalut sangat mase majlis... Banyak menda aku dah terlepas pandang... Sorryyyy ek.......~~~~~~~~~~~~ Kalau ko masih sudi nak simpan button badge aku ni, nanti aku pos ke korg k....

2 comments:

C'chanteque Manes said...

hehehe...bru tperasan noted kt bwh tu..bg la..kenangan dr umh ko cuma gmbr2 jer...tp button bagde tu mnarik la..bleh dpraktikkn klu aku kawen nnt..hehehe

Imma Yusri said...

Wokey, nanti aku pos yer.... hehehe... mase ko kawen nanti, agaknyer trend mesti dah lain...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin