19 November 2012

Tetibe Jadi Rajin

...OMG... OMG... OMG.....

Rase x caye sungguh saya semakin rajin menulis blog... Meluahkan isi hati ini kepada umum (Umum lar sangat. sebab I ada Cik Huda jer sebagai pembaca setia... Thanks Dear). Semua ni angkara "Istanbul Aku Datang"... Sebabnyer Dian aka Lisa Surihani sangat rajin berblog.... Walaupun ntah pape yang dia update. Walaupun agak privasi untuk di update. Tapi bile lihat komen2 follower dia, buat aku semangat nak rajin berblog... Hehehe....

Walaupun xde banyak mane peminat, tapi aku menulis untuk suke suki.... Sekadar melepaskan lelah dada ini kalau dipendamkan sekian lamenyer.... Uhuuu~~~~

Semoga semangat ini berpanjangan.... Dan semoga aku leh jadi rajin, dan mane tau one day aku leh wat web Gossip Girl ker??? Hahahaha.....

Peace to all...

2 comments:

C'chanteque Manes said...

erm..best ke citer ni..dr review tu nmpk lisa gedik bebnor..xsio kwn nk pegi nengok..huhu...

Tacink tau kata i ni pmbaca setia..hehe..beborink kt ofis ni..suke la mrayap tgk blog kenkwn..sendri nk mnulis pn dh mls2 la nie..huhu..sbb rs cm x all out cm dlu..huhu..tu yg jd mls nk mnulis da..

Imma Yusri said...

bes lar cite ni... sebab si lisa tu menggedik lar jadi best....
cume x suke, life style diorg jer lar.... bebas sgt.. peluk2.... duduk laki ponpuan serumah... adeh.... udah bangsa ke***g yg ngarah, camni lar jadinyer... hahaha...

aku pun malas gak dah... tp pas tgk cite ni cam semangat lar plak... kekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin