12 July 2010

Photografer - Saiful Nang

Minggu lepas aku google punyer google lar berkenaan ngan photografer... Ni semo kes Bride-toBe yang nak cari photografer. Tibe2 aku jadi lebih RAJIN dari biasa. Walaupun sebelum ini memang sentiasa rajin... Hahahaha...

Memandangkan aku ni punyai Taste yang agak GEDIK berkenaan gambar jadi banyak jugak lar komen2 aku terhadap photografer kat Malaysia ini...Ofcos ade yang bravo.... Walalalala sampai aku ulang2 balik view portfolio diorang dan ade yang average jer... To all photografer, jangan mare or kecik ati yer... Saya sayang anda semua.....

Yang ni aku baru terjumpe... Wowww dia nampak professional... Dan gambo2 yang dia ambil memang ade nilai2 estetika yang tinggi.... Tengoklah gambor2 dia kat bawah ni... Mesti anda akan berkate menda yang same sambil tepuk2 tangan... BUT, bukan lah dia yang 100% professional.... Photografer lain pun banyak jugak yang bravo, cume beza mereka ngan Saiful Nang ialah Saiful Nang de wat video You Tube... Leh aku cilok... Waka... waka... waka... Video kat bawahhhhh tu yang menarik hati aku...

[Aku suke gambar yang di ambil semasa bergerak aka menari... Nampak real]

[Aku suke pic ni sebab aku dapat rase betapa sonoknyer 2 orang kapel nih]

[Gambar camni bakal aku miliki... Sila bayangkan yang menari itu Cik Gedik.... kekekek]

[Sweet wif my husband... Tunggu lar, akan aku posing cenggini gak...]

[Ni posing tahap WAJIB]


Video ni aku cilok kat web site dia. Silalah melayari Saiful Nang diSINI. Kenapa aku buh video ni??? Sebabnyer, Ia bagi inspirasi macam mana nak dapatkan angel bagi menghasilkan gambo yang cantik... Kalau diikutkan keadaan dia sama jer macam kita, tapi apa yang dia capture, menonjolkan keindahan insan itu....

6 comments:

Rashidi Isa said...

cayok cik imma...bg sy idea n tunjukkan seni photo oleh karyawan yg terperopesional nieh..hm..tgn nie dah naik gigil dah nk pegang kamera..sakit ati pun ada sbb dah x leh ambik gambo..mana x nyer..biznes x berapa jalan sbb pakcik nie jalan pun x larat..camner nk ambik gambo lagi...sabo..sabo..sob..sob..(sedey)

Naima is IMMA said...

alahai dek... jgn lar camtu... tu dah ayat putus asa tuh... sementara ni sabar k... kena banyakan terapi dan kuat semangat.... Insyaallah, sakit pun leh jd photografer pro lagi.... Kuasa Allah sape yang tahu...

huda razak said...

saifulnang ini memang photografer TERBAIK. Aduhaii tgk pic anak die pun cantik-cantik.tgklah kt blog list aku. Anak die nama orked

Naima is IMMA said...

Ko pun dah tau jer saiful nang ni upenyer.... aku sungguh lar tertinggal... huk3... aku rase de penah tgk gambo anak dia... kat web dia lar.... baby lg kan... mmg cantik...

rama2hijau said...

contact saya untuk promosi wedding terbaru!! hehe.

www.rama2hijau.blogspot.com

Naima is IMMA said...

rama-rama hijau : patut cam kenal jek... mmg penah blog walking kat blog dia... anyway tq 4 ur offer... tgu sy kawen lar, baru ask ur quotation... kasi harga baik punyer...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin