06 July 2010

Blog Award


Yehaaawwww.... 1st time kena tag aka dapat award... Ini semo gara-gara Cik C'cHaNteQue ManiS aka Cik Huda.... Mekaseh Huda... Ko dah memecah tradisi aku untuk kena tag... Berjurai air mata tanda terharu... kekekeke... Aku sayang ko Huda... Muahhhhzzz...

Ni soklan2 yang aku pun x pasti nak kena jawab or x... Tapi aku jawab jer lar... Bagi memenuhi ilmu di dada para pembaca blog nih nanti...

1. Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama itu?
Gedik Geli Girlz (3G) nama diberi... Diberi kerana ilham ala-ala gedik tibe2 muncul di dalam pikiran. Ditambah lagi dengan secukup rasa pendangan kawan2 semo... Time kaseh korang...

2. Jelaskan kenapa, bagaimana anda boleh dapat idea nak letak URL blog anda?
Soklan panjang tapi aku jawab pendek...
Sebabnyer adalah aku nama aku bintikan bapa ku... tu pasal pakai URL demikian...

3. Bila blog anda mula beroperasi?
6th September 2008 - Ini semua angkara Pitya selaku Mentor Blog aku...

4. Siapa follower pertama anda?
Alaahhhh x pat detect lar... (buget banyak sangat follower lar tuh)

5.Ucapan anda kepada si pemberi award
Terima kasih kepada Cik Huda yang bagi award ini kepada ku... Yang memilih daku untuk di tag... Terharu siut... Huk... huk.. huk...

6. Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini
Adoiyaaaa... Banyak nyer nak kena aku tag nih... xper lar aku tag sikit2 jer lar...

- Miss Bride To Be (Athirah)
- Miss in Love (Juju)
- Miss Doctor (Jeem)
- Miss Artistic (Imin)
- Mr Gorila (Nonon)
- Mr Hapacrita (Jamil)
- Mr H (Halmy :: anda terpaksa tag jugak... maap yer)

Aku rase takat ni jer lar yang mampu aku tag... huhuhu...

5 comments:

C'Chanteque Maness said...

hehe..sorry la lmbt reply komen ko kt blog...busy ckit td..
sbnrnye xkena jwb pn xpe..tp dah slamat pn sgalanyer...

ur most welcome..cayang kamu jgk..muaahh...=)

n0n0n said...

arrrrgggghhhhhh....aku plg malas bila kne tag...xmo jawab la beb....aku tgh malas....kalo rajin nnt aku buat la....ni tgh out stesen....

Encik H said...

mengapa harus ku di tag?ku tidaklah serajin mane nak menulis blog nih...kui3...cakap ape ntah nih...tag nih tuk ape?sila jawab...sy budak baru belajar...kui3..

Naima is IMMA said...

huda : huhuhu... tau xper dah selamat dah semo...

nonon : anda xyah jwb pun xper.. xnak angkut pun xper... depend pd kerajinan anda... MELAIKAN award tu ade muke aku, mmg WAJIB lar ko angkut ke blog ko...

Mr H : hahaha...pdn muke Mr H... xtau g blaja...

n0n0n said...

ok....nnt buat la award muka ko ye....aku kompom amik pastu edit dn letak kat blog aku...wahahahahaharun

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin