22 June 2012

Majlis Perkahwinan : Flower Girls & Boy

Actually Flower girls and boy, bukan under control aku.... Seriously, kalau nak handle semua anda akan pening kepala... So bile sepupuku Kak Yutta offer untuk preparekan flower girl ni, aku sangat2 lar berbesar hati.... Syukur Alhamdulillah... So untuk flower girl kali ni, Kak Yutta ade buat sendiri cekak bunga-bunga tu... Cantik kan... Dengan belikan bunga tangan untuk diorang... So cute... Dan sungguh x di sangka-sangka hadi pun jadi flower gak... 'Flower Boy'... So cute... Dah beso nanti leh jadi "Boy Over Flower"... Hensem maa....
Di sini, saya ingin memanjatkan jutaan terima kasih kepada Kak Yutta sebab sudi siapkan bebudak2 ini... Tapi budak2 ni bukan sape2 pun... yana ngan Hadi adalah anak Kak Yutta... Manakala Wani sepupu kami.... Hanya ini budak2 comel yang ade... Yang lain, semua dah jadi mak dara.... Kui3....

Lepas ni, kalau ade sedara kite kawen, mesti diorang budak2 ni jugak jadi flower girl... Budak-budak ni penting... Sebagai penyeri majlis gitu...

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin